Akció!

Agathe

2 790 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.

Ásványok mérete:10mm.

Ásványok fajtái:Festett Achát,Tejkvarc

A díszítését strasszos rondellel és egy virágmintás központi dísszel tettük különlegessé.

Elfogyott

Leírás

Achát:
Az achát sávos kalcedonféle, melynek sávjai önmagukba visszatérő sávok, vonalak. Természetes színükben barnás – szürkés színűek, a természetes színes achátok ritkák. Hogy színes achátokat lehessen vásárolni, a barnás – szürke achátokat különböző színűre festik tartós és kevésbé tartós színű festékekkel. Ezért lehet kapni rózsaszínű, vörös, lila, zöld, kék és fekete achátokat. A vonalastól eltérő mintázatú achátokat már fantázianévvel nevezzük : mohaachát, dendritachát, szemachát, faachát vagy kövült fa, csipkeachát. De a lelőhelye miatt kapta a nevét a Botswana-achát.
Természetgyógyászati alkalmazásuk :
Botswana achát : tüdőre és a légutakra használják, dohányzásról való leszokásban segít.
Csipkeachát : hólyagra és epehólyagra hat, Szemachát : barnás, fekete, szemre hat

Achát hatása: védő, szerencse, nyugtató, agyi funkciók fejlesztése, emésztés, aura tisztító
Gyógyhatás: agy, agyhártyagyulladás, belek, bőr, daganatok, emésztés, epilepszia, fekélyek, fogíny, holdkórosság, hólyagelzáródás, hormonok, láz, lép, idegek, méregtelenítés, olvasási zavarok, prosztata, röntgensugárzás, szembetegségek, sejtrugalmasság, tobozmirigy, tüdő, vesék, vízkór, vörösvérsejtek.

Pszichikai hatások: depresszió és letargia ellen, öröm és boldogságérzet erősítése.

Csakra: szívcsakra, napfonat-csakra, gyökércsakra, szakrális csakra.

Nyugati csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Skorpió.

Tejkvarc:
A Tejkvarc a kevésbé érdekes egyszerű fehér színű ásványékszer anyag, amit kis hazánkban fehér Jade néven szoktak és akarnak eladni ügyeskedő kereskedők ! A sok zárványtól átlátszatlan hegyikristályt nevezik tejkvarcnak vagy hókvarcnak. A felülete fényesebb a Jadehoz képest, az anyagába nézve apró átlátszó foltokat láthatunk.

Gyógyhatásai:Hatással van a szemre (erősítő, gyulladásgátló hatás, hosszú olvasás, vezetés, képernyő előtt töltött idő utáni fáradtság esetén, szürke- és zöldhályog ellen, tisztítja a könnycsatornákat) bőrre (pattanások, vérzések, égési sérülések, ekcéma, hegesedés, bőrallergia, bőrkiütés ellen), ízületekre (ízületi gyulladás, gerincoszlop tartáshibáinak korrigálása, porckorongpanaszok, csípőgyulladás, lumbágó, a hát erősítése, nyak lazítása, hátfájás, gerinctörés, gerincoszlop általános erősítése). Vérre (véredények tágítása, a véredények szűkülése ellen, fehérvérsejt képződés). Belekre (hashajtó, szabályozza az emésztést, enyhíti a bélgörcsöket, optimalizálja a gyomor működését, erősíti a béltájékot, gyomorpanaszoknál, – gyomorfekély és gyomorfájás esetén, hasmenéses betegségeknél is hasznos. További felhasználási lehetőség: ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén; nyugtató; serkenti a tobozmirigy működését, sejtképződést, oldja az energia blokádjait, hogy serkentse a tobozmirigyet. Lázcsökkentő, görcsök, rángógörcsök (epilepszia esetén). Alkalmas anyagcsere élénkítésére.
Egyensúlyzavarok, epilepszia, érzéketlen testrészek esetén, szédüléskor, ájuláskor, Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet.
Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére, a lelki díszharmónia kiegyenlítésére, az álomtevékenység javítására, segítség az ellazuláshoz.
Használható lelki sebek begyógyítására, sorscsapások feldolgozására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére. A hegyikristály gyógyhatásai szinte végtelenek, hiszen minden területen hat, a felsorolás ezért nem teljes értékű.

Csillagjegy: Ikrek
Csakra:-

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com