Atlantiszi Larimár ásvány karkötő

24 990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete: 8 mm.
Ásványok fajtái:Larimár,Hegyikristály
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.
A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően.
Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

SKU 01580 Kategória:

Leírás

Larimár:
A larimar a nyugalom, biztonság, kommunikáció, játékosság az emberi kapcsolatfelvétel jellemzők. Segítik az érzelmi megújulást a párkapcsoaltokban is. Segíti a spiritualitást a hétköznapokban, a könnyebb meditációt és a szívcsakrát erősíti.
A larimar egy ritka “delfin-kő”, melynek csodás kék színe, és ritkasága nagyon keresetté és kivételessé teszi ezt a követ. A cízelem, a delfin energiák, a játékos kommunikáció és a Kryon energiák tartoznak hozzá. A tengerben fénylő napsugarakra emlékeztető larimar egy különleges mintájú, kék kő, mely a pektolitok családjába tartozik. Érdekessége hogy a világon csak egy lelőhelye van, Dominikában (Karib-tenger). Míg az első írásos feljegyzések a pektolitokról 1826-os évekből lelhetők fel, csak 1916-ban fedezték fel és csak 1974-ben nevezték el larimarnak. Lávakő repedésekben fordul elő, melyek vulkanikus kitörések által jöttek létre és különleges tű alaku formában kristályosodik. Vörös és barnás színű is lehet, melyet a kristály mátrixban előforduló vasoxidtól kap. A kék színét a kalcium és a réz adja. A legértékesebb larimar kövek intenzív kék színűek és meglehetősen drágák. A Larimar egy magas vibrációjú kő, mely leginkább a felső szív csakrára és a torokcsakrára fejti ki a hatását. A kommunikáció, tisztaság, és az igazság köve. A Larimár a víz megnyugtató, energiájára rezonál. Arra hangolja viselőjét, hogy nyugalmat találjon és együtt ússzon az élet áramlatával. Segít felismerned, hogy milyen gátló hiedelmek akadályoznak a celjaid és terveid megvalósításában és segít elmosni az akadályokat. Sokan delfin kőként vagy atlantiszi kőként is emlegetik, óceáni minőségeinek köszönhetően. Segíti a finom és hatékony kommunikációt és az emberi kapcsolatokra is nagyon jótékony hatású. Kiegyenlíti a hangulatingadozásokat és új ötleteket találni, új lehetőségeket megnyitni. A larimar a szerelem köve. Segít abban hogy megtaláld párodat és elengedd azokat a gátló hiedelmeket és önszabotáló mintákat, melyek a harmonikus párkapcsolat útjába állnak. Meditációvan is segíthet, magasabb rezgésű energiákkal kapcsolódni.
Csillagjegyei: Oroszlán
Csakrái: Szívcsakra

Hegyikristály:
A legismertebb ásványok közé tartozik. Természetes formái, kristálycsoportjai közkedveltek, A belőlük csiszolt termékek nagy választékban és különböző minőségben kaphatók. Mindig színtelen,átlátszó de az átlátszóságot a belsejében lévő természetes repedések, zárványok zavarhatják. Minél átlátszóbb annál értékesebb, drágább tárgyat készítenek belőlük, leginkább ékszereket. Az egyszerű tárgyakat zárványos darabokból csiszolják. Különleges zárványok a képződése közben beépült ásványok, melyek közül látványos a fantomkvarc, a rutilkvarc, a turmalinkvarc, a gáz-folyadék zárványos( libellás kvarc). Sajnos könnyen utánozzák a közönséges üveggel, a kristály elnevezés pedig megtévesztő a különböző üvegtermékek miatt.
Gyógyhatása: hatással van a szemre (erősítő, gyulladásgátló hatás, hosszú olvasás, vezetés, képernyő előtt töltött idő utáni fáradtság esetén, szürke- és zöldhályog ellen, tisztítja a könnycsatornákat) bőrre (pattanások, vérzések, égési sérülések, ekcéma, hegesedés, bőrallergia, bőrkiütés ellen), ízületekre (ízületi gyulladás, gerincoszlop tartáshibáinak korrigálása, porckorongpanaszok, csípőgyulladás, lumbágó, a hát erősítése, nyak lazítása, hátfájás, gerinctörés, gerincoszlop általános erősítése). Vérre (véredények tágítása, a véredények szűkülése ellen, fehérvérsejt képződés). Belekre (hashajtó, szabályozza az emésztést, enyhíti a bélgörcsöket, optimalizálja a gyomor működését, erősíti a béltájékot, gyomorpanaszoknál, – gyomorfekély és gyomorfájás esetén, hasmenéses betegségeknél is hasznos. További felhasználási lehetőség: ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén; nyugtató; serkenti a tobozmirigy működését, sejtképződést, oldja az energia blokádjait, hogy serkentse a tobozmirigyet. Lázcsökkentő, görcsök, rángógörcsök (epilepszia esetén). Alkalmas anyagcsere élénkítésére. Egyensúlyzavarok, epilepszia, érzéketlen testrészek esetén, szédüléskor, ájuláskor, Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet.
Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére, a lelki diszharmónia kiegyenlítésére, az álomtevékenység javítására, segítség az ellazuláshoz. Használható lelki sebek begyógyítására, sorscsapások feldolgozására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére. A hegyikristály gyógyhatásai szinte végtelenek, hiszen minden területen hat.
Csakra: az összes csakra
Csillagjegy: az összes csillagjegy

Brand

Ásványbirodalom

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com