Akció!

Emoji ásvány karkötő

1 590 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete: 6 mm.
Ásványok fajtái:Karneol,Goldfluss
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.
A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően.
Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

SKU 740 Kategória:

Leírás

Karneol:
A kalcedon vasvegyületektől narancsos-vöröses változata. Más tulajdonságai megegyeznek a kalcedonnal. Inkább gumókban bányásszák.
Gyógyhatás: a karneolok a vérre hatnak. Javítják a vérképet, oldják a vérrögöket és véraláfutásokat, segítenek elállítani a vérzéseket, gyorsítják a sebek gyógyulását. Gyomor- és bélproblémák esetén is hatásos: a bélflóra szabályozása, bélgörcsök, vastagbélgyulladás, szorulás megszüntetése.
Használhatjuk anyagcsereproblémák esetében is. Javítják a szervezet ásványi – és tápanyagfelvételét. Alkalmazhatjuk reumatizmus ellen is. A karneolok segítenek a vese – és hólyagkövek feloldásában, véres vizelésnél, az ún. “női betegségeknél”, mint a petefészek problémák, a petefészek gyulladás, a petefészek daganatok, az altesti fájdalmak, miómák, ciszták. A karneol csökkenti a koleszterinszintet is. Általa csökkenthető a láz és a lázrohamok könnyíthetők. Hatással van a lépre, májra, gyomorra és nyirokra. Feszesebbé teszi a kötőszövetet, jól hat érfájdalmak és visszér esetében. Csalánkiütés ellen is használatos.
A karneol fokozza kitartásunkat és állhatatosságunkat, segíti tetterőnket. Lelki kimerültség esetén új energiát ad, erősíti belső indíttatásunkat.
Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő

Goldfluss:
A Goldfluss vagy Goldstone ékszerkő utánzat készített termék. Ezt a terméket nevezik hibásan napkőnek, amivel megtévesztik a vásárlókat. A barnás üvegmasszába rézreszeléket öntenek, a csiszolt tárgyakban ezek csillognak. Üvegtermék, de az ékszeripar népszerű anyaga.

Brand

Ásványbirodalom

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com