Akció!

Feng Shui karkötő fekete obszidiánnal

5 990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.

Ásványok mérete: 10 mm.

Ásványok fajtái:Fekete Obszidián

Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.

A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően.

Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

4 készleten

Leírás

Feng Shui:

A Feng Shui ősi kínai hagyomány, mely az Ég és a Föld törvényszerűségeinek megfigyelésével és alkalmazásával segít az ember és a természet közötti összhang megvalósításában. A hagyományos feng shui célja a legmegfelelőbb lakhely meghatározása a sikeres élethez a környező táj és terepformák elemzésével. A módszer a föld jellegzetességeinek megfigyelésén illetve a lakhelyek megfigyelésén alapul.

A feng shui elnevezés szó szerinti jelentésben „szél és víz” (feng 風: szél; suj 水: víz). A csi a széllel utazva szétszóródik, de a vizek partján megáll. A régiek összegyűjtötték, nehogy szétszóródjon, rendezték áramlását, hogy megőrizzék azt. Ezért ezt úgy hívták: feng shui (szél és víz). A feng shui törvénye: Először gyűjtsd össze a vizet, majd óvd meg a széltől.

A csí világegyetemet mozgató és lélekként átható életenergia; írásjegye az áramló levegőt illetve az élet jelének tekintett lélegzetet ábrázolja. Minden létezőt alkotó és tápláló erőt képvisel, valamennyi jelenségben tetten érhető, kapcsolatot teremt az anyagi (látható) és nem-anyagi (nem látható) világ között, a létezés mozgatója. Folyamatosan változik, és mindent összeköt. A japánoknál ki, az indiaiaknál prána, a görögöknél pneuma, a hébereknél ruah, az egyiptomiaknál ankh, a havaiiaknál tane, az ausztrál őslakóknál arunquiltha, az irokézeknél orenda a megfelelője.

Obszidián:

Többféle, nagyon gyorsan üvegesre dermedt vulkáni láva anyagát nevezzük obszidiánnak. Színe leginkább fekete, esetleg szürke, népszerű a hópehely mintájú változat, felhasználják a mahagónivörös , a szívárványszínű és az áttetsző ( apacskönny ) változatot is. Piros, zöldes, kékes változatai nem léteznek. Nyers darabjai üvegélességük miatt vágóeszközök voltak már az ókorban is, a közép-amerikai indián kultúrák orvosi szike helyett használták.

 

Gyógyhatás: az obszidiánok antibakteriális hatásuknak köszönhetően gyorsítják a sebek gyógyulását, és hatásosak a gyulladásokkal szemben. Pozitívan hatnak allergia esetén. Minden síkon oldják és megszüntetik az energiaáramlás blokádjait. Jó földelők, félelmek és depresszió ellen is használhatók. – Fokozzák a vérellátást és erősítik a beleket. Élénkítik az emésztést. hatnak az egyensúlyzavarok, a frontérzékenység és az utazási (ill. tengeri) betegség ellen. Csont-, lágyék- és izomfájdalmak, ill. gyulladások esetén is hasznosak. 

Segítenek a sokk és a traumák feloldásában, a testi és lelki fájdalmakat pedig egyaránt elmulasztják. – Segítségével aktiválhatjuk tudatfelettinket, ill. emlékezetünkbe idézhetjük az elfojtott tudati tartalmakat.

Ezért az obszidiánt használva integrálhatjuk lelkünk elfojtott részeit is. Emellett segíti a tisztánlátás képességét.

 

Csakra: gyökércsakra.

 

Csillagjegy: Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő.

Brand

Ásványbirodalom

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com