Kabbala Hamza keze karkötő

1 990 Ft

Méret: 15 cm – 20 cm (állítható)
Vastagság: 5 – 6 mm
Szín: Piros
Anyag: Paracord

Elfogyott

SKU 13008 Kategória:

Leírás

Kabbala:
A piros fonal szimbolikusan a védelmező (ős)anyát jelképezi, aki megvéd a gonosztól, irigységtől, féltékenységtől, veszélytől. Mind testi, mind lelki védelmet nyújt viselőjének.A vörös fonal karkötőt a bal csuklón viseljük. Ennek oka, hogy az energetikai tanok tudósai felismerték, hogy az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz a „kapás” fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig az “adás” erejét foglalja magába. Eszerint a negatív energiák is a test bal oldalán áramlanak be. Ha a vörös fonalat a bal csuklónkon viseljük, a negatív energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk.
Fontos, hogy egy olyan személy segítsen felvenni a karkötőnket, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk.
Kék Egészség karkötő:
A kék szín segíti az egészségtudatot gondolatainkban, és elindítja a gyógyító folyamatokat testünkben. Lelkileg harmonizál. A karkötők energetizálva vannak, így hatásuk erősebb.

Hamsza vagy Fátima keze:
Az arab világban szemverés ellen sokfelé viselnek nyitott tenyeret ábrázoló ékszereket. Észak-Afrikában ezt a fajta amulettet „Fátima (Mohamed próféta lánya) kezé”-nek hívják.
Az Izraelben oly divatos hamsza (hamsa, khamsa, chamsa = arabul „öt”, a kéz öt ujjára utal) valójában az iszlám folklór terméke, s Izraelben maghrebi zsidók honosították meg a viselését. Héberül hames(h)-nek vagy „Mirjám (Mózes nővére) kezé”-nek is mondják.
Indiában: humsa hand. Rendszerint aránytalanul nagy szemmel a közepén.
Legtöbbször stilizált, szimmetrikus alakú ez a kéz amulett, mintha a három középső ujj jobb- és balodalán is egy-egy kihajló hüvelykujj lenne.

Brand

Ásványbirodalom

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com