Akció!

Kavalkád ásvány karkötő

2 690 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete: 8 mm.
Ásványok fajtái:Rekonstruált Türkiz,Tigrisszem,Howlit
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.
A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően.
Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

Leírás

Howlit:
Kevésbé ismert ásvány, inkább festett ( türkiz, lapisz, korall színű ) változataival lett népszerű. Fehér vagy csontszínű, szürke vagy barnás erezetű darabjai vásárolhatók egyszerű csiszolatként vagy ékszerként is.
Gyógyhatás: bórtartalma révén befolyásolja a gyomor- és bélflórát, ezzel enyhíti az émelygést, a görcsöket és a hasmenést. Stabilizálja az egyensúlyérzéket, elősegíti az idegrendszer ellazulását és hatással van a kívülről észlelhető mérgezési tünetekre. Kalcium alkotóeleme viszont a hormon-, enzim- és fehérjetermelést serkenti. Segíti az anyagcserét is. Pszichikai hatás: a kémiai összetevők olyan módon rendeződnek el az ásványban, hogy gondoskodnak a belső nyugalomról és kiegyensúlyozottságról, a bizalomról és a harmóniáról – azaz az önrendelkező, boldog életről.
Howlit a súlyproblémákkal küzdő emberek köve! Segíti a fogyást és a salaktalanítást. Emellett csökkenti a folyadékraktározást is. Enyhíti a bélzavarokat, gyomorémelygést és a hányingert. A howlit fizikai síkra gyakorolt hatását a lelkiekre kifejtett hatása támogatja: Erősíti az akaratot és a kitartást. Segíti a blokádok minden fajtájának leépítését, testben és lélekben egyaránt. Javítja a diplomáciai készséget és a belátást. A howlit az Ikrek csillagjegyben születettek talizmánköve!
Csakra: szakrális csakra
Csillagjegy: Ikrek

Rekonstruált Türkiz:
Az ásvány réztartalmú alumínium foszfát, amely kristályrácsában némi vizet is tartalmaz. A tartósan fénynek kitett darabok fakulhatnak. A türkiz a legrégebben használt ásvány ékszerek készítéséhez. Említésre méltóak az észak-amerikai indiánok ezüsttel kombinált ékszerei, valamint az azték és maják által alkotott kézműves alkotások. Az egyiptomiak nagyon sokat használták ezt a féldrágakövet, ugyanis az élet kövének tekintették. A fáraóknak készítettek belőle ékszereket. Tibetben fizetőeszközként használták, az arannyal megegyező értéke volt. Keleten a boldogság köveként tartották számon. Hosszabb ideig való testkontaktus esetén megváltozhat a színe vagy a fénye mivel az emberi test által kibocsátott anyagokat magába szívja, de alkohollal könnyen tisztítható.
Gyógyhatásai
Veszély és kockázat ellen véd, elősegíti a gyógyulást. Kedélyjavító hatása van, segítségével leküzdhetjük a depressziót és a félelmeket. Megóv a negatív energiáktól, helyreállítja a lelki harmóniát, önbizalmat ad. Sokrétegű gyógyhatással rendelkezik: segít a torokgyulladásnál, jó hatással van a gyomorra. Jó hatással van az ízületekre, az izmokra, izomláz ellen is hatásos. Segíti a szervezet méregtelenítését, jó hatással van a vesékre.
„A kéz, amely türkizt visel, sohasem lesz szegény.” – tartja a régi közmondás.
Mit jelent a rekonstruált türkiz?
A rekonstruált türkizt más néven újraépített, újraképzett türkiz. Abban az esetben amikor a nyersanyag túl puha, laza szerkezetű ahhoz, hogy megmunkálják, műgyantát sajtolnak bele, amitől megkeményedik és színe elmélyül. A tömbökbe sajtolt darabokat miután megkeményednek feldarabolják. Az így kezelt türkizek kevésbé érzékenyek a környezeti hatásokra, színük rendszerint nem váltózik, csak abban az esetben ha festett gyantát használnak.
Csillagjegy:Halak, Nyilas, Oroszlán

Tigrisszem:
Kvarcféleség, a párhuzamos ásványi rostok beépülnek a hegyikristályba és a sólyomszemből alakult át. Különleges szépségű a két, sólyomszem-tigrisszem színek egy darabban. Népszerű ásvány, színe és domború csiszolaton jól látható pupilla hatás teszi érdekessé.
Gyógyhatása: a tigrisszem erősíti a légutakat és a tüdőt, ezért meghűlés, köhögés, asztma, és bronchitis esetén segítheti a gyógyulást. Hatással van az ízületekre és a csontozatra is, alkalmazása csonttörés esetén ajánlott. Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben. A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, idegerősítő hatású, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség. Segít a stressz leépítésében. A tigrisszem pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre. Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában. A tigrisszem révén feloldhatók az emocionális blokádok. Fájdalom csillapítóan hat. Gátolja az energiaáramlást a testben, ellensúlyozza az idegek túlingereltségét és a mellékvese túlműködést.
Amint az már ránézésre is látszik, e kőben többféle rezgés egyesül, így a segítségével megtanulhatunk távolságot tartani, s egy bizonyos sorrendet felállítani. A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat és izgalmakat. Mélységes belső béke és védettség, érzelmi mélység fejlődik ki hatására. Használatával kifejleszthetjük magunkban a mások iránti bizalom és megértés képességét.
Csakra: napfonat csakra
Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas

Brand

Ásványbirodalom

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com